! Blogu olmayanlar ! ANONİM kısmını işaretleyip yorumunuzu yazabilirsiniz.

19 Kasım 2014 Çarşamba

kahve kokusu...

dostlar...boş vakit buldukça ( çok nadir görülen bir durum :)) mutfağın kapısını kapatıp deneyler yapıyorum..eee asıl mesleğim kimyagerlik olunca malzemeleri karıştırıp yeni tatlar bulmak çok da zor olmuyor...tabi  deneylerimin baş malzemeleri kahve; baharat; çikolata ve özellikle tarçın oluyor..




canım kardeşim elife en son yolladığı kargoda tek içimlik kahve de göndermişti..tek içimlik küçük paketler 6 lı olacak şekilde ambalajlanmış ve teneke kutu içinde satışa sunulmuş..benim gibiler yani çantasında her an bir fincan ve kahve taşıyanlar için pratik bir yöntem.. ufacık bir mum alevi bile bulunduğunda kahve hazır oluyor.. :)))



uzun kutu ise hafta sonu bir marketten çıkarken gözüme çarptı.. kapsüllere konulmuş kahve yine tek içimlik olarak..ben damla sakızlısından aldım..çikolatalı ve portakallı; klasik vb. birkaç çeşidi vardı..
tadı normal..yoğun bir damla sakızı aromasından ziyade hafif bir koku var..bu kahvenin tadını bastırmıyor..ama çok kaliteli kahve çekirdeklerinden de yapılmamış olduğu anlaşılıyor..
maksat kahve için pratik fikirler bulunsun..
kaliteli kahve üreten firmalara duyurulur!..
yanımızda taşımalık küçücük paketlere ağırlık verebilirsiniz!


bu da kışa hazırlık beyaz gelinlerimiz..
"kış gibi demiş" papatya sultan bu manzara için..
tepsimizi hafta sonu elife teyzemiz verdi..
beyaz tepsimiz kucağına sütü ve kahveyi sığdırdı..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogu olmayanlar..!
ANONİM kısmını işaretleyip yorumunuzu yazabilirsiniz