! Blogu olmayanlar ! ANONİM kısmını işaretleyip yorumunuzu yazabilirsiniz.

28 Mart 2014 Cuma

yeni bir çalışma...


erkenlik dönemindeki çocuklar..ruh halleri, bedenlerindeki değişimler, arkadaş çevresi, hayatı algılayış biçimleri..zor bir grup ama bir öğretmeni en çok geliştiren öğrenci profili olduğunu düşünüyorum..öğrenci ve ailesiyle ince bir ayarda buluşabilirse bu dönem çok verimli hale gelmekte...
eşim halen öğretmen olarak devam etmekte görevine.. öğrencilerinden birkaçının annesiyle bir mecliste yaptığımız sohbet esnasında bazı konulardan muzdarip olduklarını gördüm..aynı sorunlar, kararsız öğrenci, endişeli anneler ve çatışmalar..biraz giriş yaptık ve bir süre birlikte çalışmaya karar verdik..annelerle bir araya gelip istişareler yapmak üzere niyetlendik..bunun için çıkış noktamızı daha önce çok faydalandığım Hocamız Nevzat Tarhan' ın "Var Mı Beni Anlamak İsteyen" adlı kitaptan yaptık..


kitaplarımızı temin ettik..aldığım eğitimleri-tecrübelerimi aktarabileceğim ve kendilerinden çok şey öğreneceğim bu grup etkinliğimiz, hem hayatımızda yaşadığımız sorunlarda yalnız olmadığımız konusunda bir ferahlık hem de kitaplar etrafında verimli dakikalar yaşamamıza vesile olan kaçamak olacak inşallah..
çocuklarımız için biraz daha çaba gösteren değerli annelerimizi selamlıyorum...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogu olmayanlar..!
ANONİM kısmını işaretleyip yorumunuzu yazabilirsiniz